Ρέθυμνο: Περιπλανώμενο άλογο έφαγε σαλάτες και δάγκωσε πελάτες ταβέρνας! (video)

Ρέθυμνο: Περιπλανώμενο άλογο έφαγε σαλάτες και δάγκωσε πελάτες ταβέρνας! (video)

Περιπλάνηση στα στενά του Ιστορικού Κέντρου του Ρεθύμνου θέλησε να κάνει ένα... «αδέσποτο» άλογο αργά το βράδυ της Κυριακής, που προφανώς ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του.

Άλογο, που προφανώς ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του, κυκλοφορούσε αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Ρεθύμνου, κάνοντας βόλτα στα στενά γύρω από το φρούριο της Φορτέτζας.

Το άλογο που για κάποιο λόγο, όμως, ήταν εκνευρισμένο, αφού πλησίασε στα τραπέζια πελατών ταβέρνας, όχι μόνο έφαγε από το φαγητό τους αλλά δάγκωσε και ένα νεαρό στο χέρι και μία κοπέλα στο στέρνο, οι οποίοι κάθονταν αμέριμνοι και απολάμβαναν το γεύμα τους.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο, τα τραύματα τους ήταν πολύ ελαφρά και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Το εκνευρισμένο ζώο, κατόπιν συνέχισε τη βόλτα του, σε άλλα σημεία της παλιάς πόλης. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, το ίδιο άλογο έχει ξεφύγει και άλλη φορά από το χώρο του, αλλά δεν είχε ξαναδημιουργήσει προβλήματα.

Δείτε το βίντεο από το rethemnosnews.gr: