ΕΛΛΑΔΑ

Ένας χρόνος χωρίς τον χαμογελαστό Γιώργο - Τα δύο παλικάρια που «έφυγαν» με διαφορά ενός έτους

Ένας χρόνος χωρίς τον χαμογελαστό Γιώργο - Τα δύο παλικάρια που «έφυγαν» με διαφορά ενός έτους

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που ο Γιώργος Μαριδάκης, ο 22χρονος αναβάτης της δίκυκλης μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο το οποίο είχε σημειωθεί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, «έφυγε» από τη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με το creteplus, είχε σημειωθεί στην παραλιακή του Ηρακλείου, στο ύψος της Αλικαρνασσού, όταν ο αναβάτης της μοτοσικλέτας είχε χάσει τον έλεγχο.

Ο Γιώργος Μαριδάκης

130716172311 1055

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο αναβάτης της μοτοσικλέτας, να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η κηδεία του είχε γίνει στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γάζι.

Ο θάνατος του Γιώργου είχε σημειωθεί περίπου το ίδιο διάστημα (με ένα χρόνο διαφορά) με το χαμό του Μιχάλη Μαρή. Ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο ύψος των Σισών!

Ο Μιχάλης Μαρής

130716172315 5111

Το αυτοκίνητο του αδικοχαμένου παλικαριού καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και φυσικά η οικογένεια του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, στα Αγρίδια Μυλοποτάμου που είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση το σοκ ήταν μεγάλο για αυτούς που γνώριζαν το Μιχάλη. Για αυτό και τα μηνύματα πόνου και θλίψης ήταν πάρα πολλά στην σελίδα του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τον 22χρονο Γιώργο, το γελαστό παιδί όπως τον αποκαλούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν!

Σχετικές ειδήσεις