Πάτρα: Η νύφη...τα έσπασε

Πάτρα: Η νύφη...τα έσπασε
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Πόλυ Ιωαννίδου ντύθηκε νύφη και έκλεψε την παράσταση τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση. Εκεί τα κινητά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά.

Τους κέρδισε όλους με το υπέροχο νυφικό που φορούσε και το στυλ της. Όταν όμως άναψε το γλέντι για τα καλά, πήρε το μπουζούκι και τους γοήτευσε!  Ο γάμος έγινε το βράδυ του Σαββάτου (16-07-2016) στον Άγιο Ανδρέα στην Πατρα και αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση. Η νύφη είναι Ελληνίδα, λέγεται Πόλυ Ιωαννίδου και ο γαμπρός από την Ιταλία. Γι αυτό και περίπου 200 καλεσμένοι είχαν έρθει από το εξωτερικό. Η νύφη είναι βιολόγος μεγαλωμένη στην Πάτρα και εργάζεται στην Ελβετία ενώ ο γαμπρός είναι καθηγητής Πανεπιστημιου.

Όπως είπε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας, που ήταν καλεσμένος στον ιδιαίτερο γάμο, δύο ορχήστρες μαζί με dj εναλλάσσονταν συνεχώς για να ικανοποιήσουν ολα τα γούστα. Καποια στιγμή, η νύφη έπαιξε στο μπουζούκι το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας για να το χορέψει ο αδερφός της που εργάζεται επίσης στην Ελβετία.

Όσο για την τούρτα ήταν τεραστίων διαστάσεων και "ταξίδεψε" μαζί τους σεφ από την Ιταλία! Κόπηκε στο χώρο που έγινε η δεξίωση με χορό όλων των καλεσμένων και υπό τον ήχο της ταραντέλας!

Δείτε φώτο στο gallery 

Πηγή: Tempo24 

PHOTO GALLERY