ΕΛΛΑΔΑ

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην Πρέβεζα

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην Πρέβεζα

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στην επαρχιακή οδό Στεφάνης - Δερβιζιάνων, σε μια ευθεία, μετά τον Άσσο και λίγο πριν την διασταύρωση για το Πολυστάφυλο, έξω από την Πρέβεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pamepreveza.gr, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτά. Νεκρός είναι ο οδηγός του ενός οχήματος και ο οδηγός και η συνοδηγός του δεύτερου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τα δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της τροχαίας ενώ χρειάστηκε η συνδρομή και της Πυροσβεστικής από την Φιλιππιάδα και το Θεσπρωτικό, με τρία οχήματα προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι δύο άντρες και η μια γυναίκα από τα Ι.Χ., τα οποία είχαν μετατραπεί σε άμορφες μάζες.

Νεκρός είναι ο 62χρονος οδηγός του ενός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς Άσσο με καταγωγή από το Αλεποχώρι. Από το δεύτερο όχημα, που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Πολυστάφυλο νεκροί είναι ένας 75χρονος και η σύζυγός του 71 ετών κάτοικοι Χολαργού με καταγωγή από τον Σκιαδά, οι οποίοι πήγαιναν στο χωριό τους για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνά η Τροχαία.

Σχετικές ειδήσεις