ΕΛΛΑΔΑ

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο: Πέντε νεκροί σε τρία τροχαία

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο: Πέντε νεκροί σε τρία τροχαία

Τραγικός είναι ο απολογισμός των τροχαίων που σημειώθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στην Ήπειρο, βυθίζοντας στο πένθος τέσσερις οικογένειες.

Τρία θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε 48ώρες στα οποία έχασαν την ζωή τους πέντε συνάνθρωποί μας.

Το Σάββατο το πρωί στην επαρχιακή οδό Στεφάνης Δερβιζιάνων, λίγο πριν την διασταύρωση για Πολυστάφυλο, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά οδηγώντας στον θάνατο τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτά.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε κοντά στο Μπιζάνι στα Γιάννενα. Αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του συνταξιούχος αστυνομικός από το Κοτσανόπουλο Πρέβεζας και να τραυματιστούν τα δύο του παιδιά που επέβαιναν στο όχημα.

Το βράδυ της Κυριακής στον κόμβο Εγνατίας μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος, με καταγωγή από τον Ωρωπό της Πρέβεζας κάτοικος Ιωαννίνων, συγκρούστηκε με Ι.Χ., με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο οδηγός του δικύκλου και να τραυματιστούν ελαφρά οι τέσσερις επιβαίνοντες, αλλοδαποί, στο Ι.Χ..

Στην περιοχή της Πρέβεζας σημειώθηκαν και άλλα τροχαία που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ατόμων. Συγκεκριμένα στην Αγ. Κυριακή, Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του και δύο ανήλικα παιδιά.

Ένα ακόμα τροχαίο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές σημειώθηκε το Σάββατο κοντά στον κόμβο Φραξύλα…

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις