ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται ο Στεφανάκος ότι ξυλοκόπησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Αρνείται ο Στεφανάκος ότι ξυλοκόπησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο Βασίλης Στεφανάκος, διά του πληρεξουσίου δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρου, κατά της εφημερίδας «Έθνος» για το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι ξυλοκόπησε τον πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε γίνεται λόγος για «κατασκευασμένο, μεθοδευμένο, κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο» δημοσίευμα το οποίο είναι μάλιστα «προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα του».

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

«Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή».

Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28), είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου .

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος.

Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Σχετικές ειδήσεις