Βόλος: Αυτοκίνητο έκανε τρελή πορεία και βρέθηκε δίπλα στις …ξαπλώστρες!(pics)

Βόλος: Αυτοκίνητο έκανε τρελή πορεία και βρέθηκε δίπλα στις …ξαπλώστρες!(pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξυστά πέρασε από λουομένους και ξαπλώστρες στην παραλία Αναύρου στο Βόλο  ένα αυτοκίνητο τζιπ και τελικά κατέληξε στη θάλασσα!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από ομπρέλα όταν το όχημα πέρασε με ταχύτητα δίπλα της. 

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου.

Εκτιμάται ότι ο ηλικίας 81 χρονών οδηγός αντί να βάλει την όπισθεν, έβαλε πρώτη με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να φύγει μπροστά, να ανέβει το πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, να παρασύρει μια ξύλινη ομπρέλα και να καταλήξει στη θάλασσα.

Στην «τρελή» διαδρομή του αυτοκινήτου, υπήρχαν κι άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το αυτοκίνητο.

«Γλιτώσαμε από θαύμα, είχαμε Άγιο» έλεγαν οι λουόμενοι και τόνισαν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από τον χώρο στάθμευσης κινήθηκε με ταχύτητα στη μικρή κατηφόρα που οδηγεί στην ακτή, χτύπησε με μια ξύλινη ομπρέλα και κατέληξε στη θάλασσα.

Άλλοι έλεγαν ότι το ΙΧ διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μάλλον ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να το ελέγξει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

PHOTO GALLERY