ΕΛΛΑΔΑ

Κορωπί: Το μοιραίο χτύπημα της φόνισσας στην 35χρονη

Κορωπί: Το μοιραίο χτύπημα της φόνισσας στην 35χρονη

Πώς δολοφόνησε την άτυχη μητέρα δύο παιδιών η 26χρονη φόνισσα – Ποιες οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν – Τι θα γίνει με την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών

Η μαχαιριά που διαπέρασε την αριστερή ωμοπλάτη κι έπληξε τον πνεύμονα ήταν και η μοιραία για την 35χρονη πρώην γυναίκα του 41χρονου από το χέρι της 26χρονης συντρόφου του.

Η 26χρονη δράστιδα το είχε κρύψει μέσα σε μία σακούλα σούπερ μάρκετ και το τοποθέτησε μέσα στο αυτοκίνητό της. Έπειτα η δράστιδα μαχαίρωσε το θύμα μπροστά σε δυο ανήλικα παιδιά.

Η 35χρονη άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αργότερα στο κέντρο υγείας Κορωπίου.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η 26χρονη πέρασε από το σπίτι του θύματος και λογομάχησαν άγρια για ακόμα μία φορά με αφορμή τον 41χρονο πρώην άνδρα της 35χρονης.

Ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων δεν έπαψε ποτέ να είναι το «μήλον της έριδος», καθώς οι δύο γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να τον διεκδικούν.

Στη φυλακή η 26χρονη

Η δράστιδα πέρασε την Παρασκευή το κατώφλι του Ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέα. Ομολόγησε την πράξη της λέγοντας: «Έχω μετανιώσει. Θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα. Το θύμα μου είπε ‘έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου’». Η 26χρονη θέλει, σύμφωνα με πληροφορίες, να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή, 23 και 11 μηνών αντίστοιχα.

Όταν η κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ρωτήθηκε από την Ανακρίτρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα απάντησε: «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα για τον Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ' αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεράσπιση της 26χρονης ζήτησε από την ανάκριση να εξεταστεί από ψυχίατρο πραγματογνώμονα Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση αναφέρει ότι η εκτίμησή του είναι ότι βασικός στόχος της δράστιδας ήταν να εκφοβίσει την 35χρονη και όχι να τη σκοτώσει: «Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αλλά αυτό είναι το πιθανότερο. Τη μαχαίρωσε αρκετές φορές αλλά σε σημεία που δεν μπορούσαν να επιφέρουν θάνατο. Κυρίως στην αριστερή ωμοπλάτη. Δυστυχώς, όμως, μία από τις μαχαιριές πέτυχε τον πνεύμονα. Η έρευνα, ωστόσο, συνεχίζεται και δεν μπορεί ακόμα κανείς να αποκλείσει με βεβαιότητα το έγκλημα εκ προμελέτης».

Εν τω μεταξύ, στην αρμόδια εισαγγελέα προσήχθη ο 41χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, η οποία είχε σκοτώσει προηγουμένως την πρώην σύζυγό του στο Κορωπί. Καθώς οι αστυνομικοί τον συνόδευαν στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κατηγορούμενος φώναξε προς την πλευρά των δημοσιογράφων: «Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις