ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της 5χρονης που σκοτώθηκε στην Αίγινα: Xάθηκε μπροστά στα μάτια μου

Συγκλονίζει η μητέρα της 5χρονης που σκοτώθηκε στην Αίγινα: Xάθηκε μπροστά στα μάτια μου

Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια στην τηλεόραση του Alpha, η μητέρα της πεντάχρονης -η οποία έχασε και τον άνδρα της στο δυστύχημα- ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού του ταχύπλοου, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν υπήρχαν σωσίβια στη λάντζα και οι επιβάτες κρατιούνταν από τα ξύλα.

«Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μου. Να τιμωρηθεί αυστηρά για αυτό που έκανε. Δεν καταλάβαμε τίποτα, απλά είδαμε το σκάφος με την ταχύτητα που είχε. Ερχόταν πάνω μας και δεν καταλάβαμε. Πρέπει να βάλουν σωσίβια στα καράβια. Δεν είχε σωσίβια. Ούτε μας πέταξαν από τα άλλα καράβια. Απλά όσο μπορούσαμε κρατιόμασταν από κάτι ξύλα. Ο άντρας μου και το παιδί μου δεν είχαν από πού να κρατηθούν» ανέφερε η τραγική μητέρα που έζησε εφιαλτικές στιγμές στη θάλασσα.

«Το κοριτσάκι έπρεπε να πάει νηπιαγωγείο. Και ο άντρας μου... Και τώρα πως να ζήσουμε εμείς; Πως θα ζει ο γιος μου; Δεν γίνεται να έρθει στη ζωή πάλι το κοριτσάκι μου. Να τιμωρηθεί αυστηρά για αυτό που έκανε» είπε μεταξύ άλλων στη συγκλονιστική μαρτυρία της η μητέρα.

Σχετικές ειδήσεις