ΕΛΛΑΔΑ

«Αγωνίστηκε και κέρδισε τη ζωή του» ο 7χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος

«Αγωνίστηκε και κέρδισε τη ζωή του» ο 7χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος

Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου πήρε ο 7χρονος Θοδωρής από τη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητη λέμβο στην παραλία Τσιλιβί, στις 23 Ιουλίου.

Το παιδί θα συνεχίσει την αποθεραπεία του σε κλινική της Αθήνας. Ο μικρός Θοδωρής είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ, όπου είχε υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

«Ο μικρός αγωνίστηκε και κέρδισε τη ζωή του» δήλωσε ο θεράπων ιατρός του 7χρονου, Ανδρέας Ηλιάδης, όπως αναφέρει η imerazante.gr. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ο ανήλικος στην κλινική που θα μεταφερθεί θα τύχει της φροντίδας και των υπηρεσιών ειδικών ώστε να συνεχισθεί η αποθεραπεία του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του και εκατοντάδων λουόμενων συνέβη όταν ένα ακυβέρνητο σκάφος κατευθύνθηκε προς τη στεριά. Οι επιβαίνοντας είχαν προηγουμένως πηδήξει στη θάλασσα, προσπαθώντας να το σπρώξουν για να αλλάξει πορεία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σχετικές ειδήσεις