ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τους δύο φίλους στο Περιστέρι

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τους δύο φίλους στο Περιστέρι

Ήταν ξημερώματα Σαββάτου (27/08/2016), όταν η μοίρα έμελλε να παίξει ένα τραγικό παιχνίδι για δύο φίλους, στο Περιστέρι.

Η μηχανή που οδηγούσε ένας 33χρονος και στην οποία επέβαινε ο φίλος του, επίσης 33 ετών, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ μάχη για τη ζωή δίνει στο νοσοκομείο «Αττικό» ο συνεπιβάτης.

Μία ημέρα μετά, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος της πλατείας Μπουρναζίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μηχανής φαίνεται πως είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχει εμπλακεί στο τροχαίο άλλο όχημα. Οι δύο επιβάτες, οι οποίοι δεν φορούσαν κράνος, μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο «Αττικό». Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος έφερε τραύματα στο στήθος, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συνεπιβάτης ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στο 33χρονο παλικάρι. Την ίδια στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις