ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις έρευνες για τα οστά του μικρού Μπεν

Κως: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις έρευνες για τα οστά του μικρού Μπεν

«Φως» στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν θέλουν να ρίξουν οι ειδικοί από την Βρετανία και την Ελλάδα 25 χρόνια μετά.

Ξεκίνησαν την Δευτέρα (26/09) οι έρευνες, στα σημεία που υπέδειξε ο μάρτυρας, που κρατούσε το στόμα του κλειστό, εδώ και 25 χρόνια. Όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας, το παιδί καταπλακώθηκε κατά λάθος, το 1991, από τον εκσκαφέα του Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

policw

Επικεφαλής των ερευνών είναι ο ντετέκτιβ Τζον Κάζινς, ο οποίος ενημέρωσε ήδη τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις. Όπως είπε, η αστυνομία έχει ήδη ανακρίνει την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μπάρκα, η οποία συνεργάζεται με τις αρχές αλλά επιμένει πως ο γνωστός και ως «Dino» δεν σκότωσε τον Μπεν.

«Περίμενα 25 χρόνια να μιλήσω» είπε ο μάρτυρας. «Είναι ώρα η οικογένειά του να μάθει την αλήθεια για να σταματήσει να ψάχνει», είπε ο μάρτυρας προκαλώντας την οργή της μητέρας του Μπεν, Κέρι Νίνταμ.

«Με κάνει να αναρωτιέμαι αν αυτός ο μάρτυρας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπεν ζωντανό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε 25 χρόνια για να μάθουμε», λέει η Νίνταμ στην βρετανική Mirror. «Αξίζαμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια» είπε μιλώντας στη Mirror. «Πως μπορείς να κρατάς ένα τέτοιο μυστικό 25 χρόνια; Αισθάνομαι ότι μίλησε μόνο γιατί ο Dino πέθανε» πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή φωτογραφιών: kostoday

Σχετικές ειδήσεις