ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση - θρίλερ της 50χρονης Έλενας

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση - θρίλερ της 50χρονης Έλενας

Φως στην εξαφάνιση θρίλερ της 50χρονης Έλενας Ολντέρσντορφ προσπαθούν να ρίξουν οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την υπόθεση της 50χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου έχει αναλάβει πλέον η Ασφάλεια Αττικής ενώ παράλληλα η οικογένειά της έχει προσλάβει και ιδιωτικό αστυνομικό ο οποίος διεξάγει παράλληλα τις δικές του έρευνες.

Όπως έγινε γνωστό, κλιμάκιο της Αστυνομία βρέθηκε στο σπίτι της εύπορης γυναίκας που βρίσκεται στα Κάτω Πετράλωνα και συνέλεξε γενετικό υλικό από το στρώμα του κρεβατιού της. Παράλληλα το αυτοκίνητο της Έλενας έχεις μεταφερθεί στα εργαστήρια των εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά από τους ειδικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενετιστής που συνεργάζεται με τον ιδιωτικό αστυνομικό εντόπισε ίχνη αίματος της 50χρονης γυναίκας σε ένα από τα σιφώνια του διαμερίσματος. Το υλικό έχει ήδη σταλεί στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα που ίσως αποτελέσουν δυνητικά στοιχεία που θα βοηθήσουν να λυθεί η υπόθεση της εξαφάνισης της γυναίκας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν μπορούν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο για την εξαφάνισή της είτε αυτό έχει να κάνει με την οικειοθελή εξαφάνισή της, είτε με αυτοκτονία είτε με δολοφονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η 50χρονη γυναίκα έχει αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της ύστερα από τον θάνατο του άντρα της. Τότε έχει σωθεί μετά από παρέμβαση των γονιών της.

Οι διαδρομές των χρημάτων

Στο στόχαστρο όμως της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει και οι κινήσεις των λογαριασμών της Έλενας και συγκεκριμένα αυτές που έγιναν μετά την εξαφάνιση της κι από άτομα του οικείου της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με όσα έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές έκαναν...φτερά περίπου 15.000 ευρώ, από άτομο που χρησιμοποίησε τις κάρτες αναλήψεων της.

Το πιο περίεργο στις κινήσεις αυτές είναι ότι το άτομο που χρησιμοποίησε της κάρτες της και τους κωδικούς πρόσβασης της δεν...σήκωσε απευθείας τα χρήματα από ΑΤΜ. Αντιθέτως μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών τα μετέφερε σε λογαριασμούς γνωστών του προσώπων οι οποίοι στη συνέχεια του τα επέστρεψαν.

Οι διαδρομές αυτές των χρημάτων προβληματίζουν τους αστυνομικούς που προσπαθούν να δουν αν και σε ποιο βαθμό το συγκεκριμένο πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση καθώς ο τρόπος που λειτούργησε «δείχνει» ότι προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του.

Τις επόμενες ημέρες οι άνδρες της ΕΛΑΣ αναμένεται μετά τις καταθέσεις που έχουν πάρει να καλέσουν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου να τους πάρουν δείγματα DNA προκειμένου να δουν εάν ταυτοποιούνται με το ήδη γενετικό υλικό που έχουν συλλέξει.

Σχετικές ειδήσεις