ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Ο κακός χαμός σε σχολείο - Πατέρας πλάκωσε τον γιο του στα χαστούκια

Έβρος: Ο κακός χαμός σε σχολείο - Πατέρας πλάκωσε τον γιο του στα χαστούκια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Φερών. Πατέρας ξυλοκόπησε το γιο του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου του, μπροστά στα μάτια δεκάδων συμμαθητών του.

Όλα έγιναν χθες το πρωί (30-09-2016) στο προαύλιο του Γυμνασίου Φερών, όταν ο πατέρας ενημερώθηκε για την αποβολή που είχε πάρει νωρίτερα ο γιος του.

Μπήκε στην αυλή του σχολείο φουριόζος και όρμησε στο παιδί του, που προσπαθούσε να τον αποφύγει. Οι συμμαθητές του, που παρακολουθούσαν έντρομοι το σκηνικό, ήταν αδύνατον να τον σταματήσουν.

Μάλιστα, κάποιοι μαθητές του Λυκείου από το απέναντι κτήριο που είδαν το σκηνικό έτρεξαν προς το μέρος του και άρχισαν να τον λιντσάρουν. Την ίδια στιγμή κατέφθασαν στο σημείο και οι καθηγητές του σχολείου ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ισιδωρίδου μιλώντας στο e-evros, τόνισε πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, τονίζοντας ότι δεν θέλει να δώσει διάσταση στο περιστατικό. Πάντως όπως λένε συμμαθητές του παιδιού, ο εν λόγω κύριο έχει και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει εις βάρος του ανήλικου παιδιού του

Σχετικές ειδήσεις