ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Αυτή η πρόταση γάμου συγκίνησε όλο το Facebook (video)

Γιάννενα: Αυτή η πρόταση γάμου συγκίνησε όλο το Facebook (video)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο με φόντο τη λίμνη των Ιωαννίνων και οι πρωταγωνιστές της κατάφεραν να κάνουν φίλους, γνωστούς, αλλά και... αγνώστους που παρακολούθησαν το βίντεο μέσω του facebook, να δακρύσουν

Το περασμένο Σάββατο ήταν η ημέρα την οποία επέλεξε ο Παναγιώτης για να ζητήσει από τη Χριστίνα να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η επιλογή της πόλης των Ιωαννίνων μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς εκεί γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν από περίπου τρία χρόνια. Παρότι, λοιπόν, ο Παναγιώτης ζει στην Καβάλα και η Χριστίνα κατάγεται από τα Γιαννιτσά, η απόφαση να στηθεί το "σκηνικό της ευτυχίας" μπροστά στη λίμνη της πρωτεύουσας της Ηπείρου, ήταν αδιαπραγμάτευτη. Άλλωστε, εκεί πέρασαν και οι δυο τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια.

Στη σημαντική αυτή στιγμή για τη σχέση του, το ζευγάρι δεν ήταν μόνο. Η πρόταση γάμου δεν θα ήταν τόσο ξεχωριστή εάν στο πλευρό του Παναγιώτη και της Χριστίνας δεν βρίσκονταν φίλοι αγαπημένοι που συνωμότησαν με τον μέλλοντα γαμπρό για να ντύσουν μουσικά την ιδιαίτερη αυτή πρόταση, με μια καντάδα.

Η Καλλιρρόη Πετράκη, ο Κώστας Βασδέκης και ο Χρήστος Καραβίδης, τα μέλη του μουσικού σχήματος “Χαγιάλ” που πραγματοποιεί εμφανίσεις στα Γιάννενα, ο Γιώργος Μπαρέκης με το ακορντεόν του αλλά και οι Μιχάλης Ιωαννίδης και Αθηνά Εστρελλίτα, κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα, μέχρι να φτάσουν στον “τόπο του εγκλήματος”.

Φρόντισαν μάλιστα να απαθανατίσουν τη διαδικασία για να μοιραστούν στη συνέχεια τη χαρά των παιδιών και με φίλους και συγγενείς που ήταν μακριά.

Όταν έφτασαν, λοιπόν, κοντά στο παγκάκι όπου καθόταν το ζευγάρι, άρχισαν να παίζουν μουσική και να τραγουδούν το γνωστό τραγούδι «Άσ΄ το το χεράκι σου». Η Χριστίνα, αιφνιδιάστηκε και πριν καταλάβει τι είχε συμβεί, ο Παναγιώτης άνοιξε το μαγικό κουτάκι και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Η συνέχεια στο βίντεο που κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Πηγή: thestival.gr