ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: Η κρυφή ομιλία του Ομπάμα στην Αθήνα (photo)

Αποκάλυψη: Η κρυφή ομιλία του Ομπάμα στην Αθήνα (photo)

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα:Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή ομιλία του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κατά την οποία μίλησε με διθυραμβικά λόγια για την Ελλάδα την πατρίδα της Δημοκρατίας, ενώ στο τέλος καταχειροκροτούμενος αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος όμως, προτού μεταβεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για την ξενάγηση του, δέχθηκε το προσωπικό της Αμερικανικής Πρεσβείας στην αυλή του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε, βγάζοντας ένα λόγο μερικών λεπτών.

«Ηταν φανταστικός! Προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός», αποκαλύπτει άτομο που ήταν στην «κρυφή» σεμνή τελετή που διοργανώθηκε την Τετάρτη (16/11).

obama astrras bouliagmenhs

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Έθνος», ο πρόεδρος Ομπάμα ευχαρίστησε τους εργαζομένους της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και με τη σύντομη ομιλία του κατάφερε να τους εμπνεύσει και να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

obama astrras bouliagmenhs 2

Μετά την πεντάλεπτη ομιλία του, ο αμερικανός πρόεδρος έσφιξε το χέρι όλων των υπαλλήλων, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε και φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Η μόνη παράκληση του προέδρου ήταν να τού επιτρέψουν να μη βγάλει... σέλφι. Παρών στην εκδήλωση ήταν φυσικά ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρεϋ Πύατ που συνόδευε τον Μπάρακ Ομπάμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικές ειδήσεις