ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Πλεύρης: Τα χαμόγελα επιστρέφουν - Τι λένε οι γιατροί για την υγεία του

Θάνος Πλεύρης: Τα χαμόγελα επιστρέφουν - Τι λένε οι γιατροί για την υγεία του

Ειδήσεις γιαΘάνο Πλεύρη: Συγκρατημένη αισιοδοξία φαίνεται πως επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του 39χρονου πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος νοσηλεύεται από την προηγούμενη Κυριακή (13/11/2016) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 39χρονος δικηγόρος ήδη από την Παρασκευή (18/11/2016) έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον, ενώ πλέον η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά. Μάλιστα, ήδη έχει αρχίσει να δέχεται ολιγόλεπτες επισκέψεις από μέλη της οικογένειάς του.

Όπως εκτιμάται βάσει της έως τώρα κατάστασης της υγείας του, οι θεράποντες γιατροί σκοπεύουν να τον βγάλουν τη Δευτέρα (21/11/2016) από τη ΜΕΘ, αλλά επιμένουν πως θα παραμείνει υπό παρακολούθηση, καθώς ο οργανισμός του είναι εξαιρετικά εξασθενημένος και ίδιος ακόμα παραμένει ευάλωτος σε μικρόβια.

Η περιπέτεια του 39χρονου Θάνου Πλεύρη ξεκίνησε, όταν ο ίδιος, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στο πόδι, υπέστη σηψαιμία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο νοσοκομείο.

Ο ίδιοςπάλεψε για τη ζωή του κι όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει. «Σύμμαχοί» του στον αγώνα που δίνει είναι αφενός το νεαρό της ηλικίας του αλλά και η ισχυρή κράση του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάταση της υγείας του.

Τι ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Αναλυτικότερα, το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Παρασκευή (18/11/2016) ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις σχετικά με τον Θάνο Πλεύρη

Σχετικές ειδήσεις