ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Πλεύρης: Κρίσιμη η σημερινή ημέρα - Τι περιμένουν οι γιατροί

Θάνος Πλεύρης: Κρίσιμη η σημερινή ημέρα - Τι περιμένουν οι γιατροί

Ειδήσεις γιαΘάνο Πλεύρη: Κάθε μέρα που περνά, τα μηνύματα γίνονται όλο και πιο αισιόδοξα για την πορεία της υγείας του πρώην βουλευτή, ο οποίος έχει κλείσει ήδη μια εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.

Ο 39χρονος δικηγόρος, είχε εισαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου με σήψη και από εκείνη τη μέρα δίνει σκληρή μάχη για να βγει δυνατός από αυτή την περιπέτεια.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον Θάνο Πλεύρη δείχνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον, ενώ πλέον η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά.

Μάλιστα, δέχεται ολιγόλεπτες επισκέψεις από μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, σήμερα Δευτέρα (21/11), θα είναι η μέρα που θα τον βγάλουν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά παράλληλα επιμένουν πως θα παραμείνει υπό παρακολούθηση, καθώς ο οργανισμός του είναι εξαιρετικά εξασθενημένος και ίδιος ακόμα παραμένει ευάλωτος σε μικρόβια.

Η περιπέτεια του 39χρονου Θάνου Πλεύρη ξεκίνησε, όταν ο ίδιος, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στο πόδι, υπέστη σηψαιμία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο νοσοκομείο.

«Σύμμαχοί» του στον αγώνα που δίνει είναι αφενός το νεαρό της ηλικίας του αλλά και η ισχυρή κράση του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάταση της υγείας του.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις σχετικά με τον Θάνο Πλεύρη

Σχετικές ειδήσεις