ΕΛΛΑΔΑ

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Θάνος Πλεύρης

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Θάνος Πλεύρης

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα Παρασκευή (02/12) ο Θάνος Πλεύρης, μετά δεκαεννέα ημέρες νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική.

Στις δύο το μεσημέρι, αναμένεται να βγει από το «Ιατρικό Κέντρο», ο 39χρονος πρώην βουλευτής, ο οποίος είχε εισαχθεί εσπευσμένα σε αυτό, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με εικόνα σήψης, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, στα κάτω άκρα.

Ο Θάνος Πλεύρης, υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για τον καθαρισμό της πάσχουσας περιοχής και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ιδιωτικής κλινικής, όπου παρέμενει για οκτώ ημέρες έως τις 21 Νοεμβρίου όταν και οι γιατροί έκριναν ότι η υγεία του είχε βελτιωθεί τόσο, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο.

Συγκλονίζει ο πατέρας

«Ο γιος μου σώθηκε από θαύμα. Όποιος είναι πατέρας ή μητέρα κι έχει παιδί, αντιλαμβάνεται τι τραγωδία υπάρχει όταν οι γονείς θάβουν τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη που έζησε ώρες αγωνίας όσο ο γιος του έδινε μάχη για τη ζωή του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που βίωσε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού τους.

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, δεδομένου ότι θα έχανα ένα παιδί στην καλύτερη ηλικία, την πιο δημιουργική» συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις