ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: «Άνοιξαν» το κινητό του Λυκουρέζου - Πού είχε τηλεφωνήσει μετά το δυστύχημα

Αίγινα: «Άνοιξαν» το κινητό του Λυκουρέζου - Πού είχε τηλεφωνήσει μετά το δυστύχημα

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το μεσημέρι του Αυγούστου,που το ταχύπλοο του Θρασύβουλου Λυκουρέζου «έσκισε» τη λάντζα με τους τουρίστες στα ανοιχτά της Αίγινας σκορπώντας τον θάνατο, και νέα στοιχεία έρχονται στο φως, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το κινητό τηλέφωνο του 77χρονου έκανε και δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα, την ώρα μάλιστα που αυτός είχε ήδη συλληφθεί και υποτίθεται ότι είχε κατασχεθεί το τηλέφωνό του!

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ανάμεσα στις περίεργες τηλεφωνικές επαφές έχει καταγραφεί και μία από τη συσκευή και τον αριθμό του Αλέξανδρου Αγγλούπα, του ανθρώπου που προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες για συμμετοχή στη μαφία των Ρομά που άδειαζαν σπίτια επωνύμων και έριχναν τη λεία σε κοσμηματοπωλεία της Αθήνας.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας, με αίτηση που απέστειλε στην ανακρίτρια Πειραιά, ζητά να κληθούν για κατάθεση 99 συνδρομητές με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία: τόσο με τον κατηγορούμενο Λυκουρέζο όσο και με πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της μοιραίας λάντζας. Οι περίεργες αυτές συνομιλίες φέρονται, σύμφωνα με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, να πραγματοποιήθηκαν από τη στιγμή του μοιραίου συμβάντος μέχρι και τα μεσάνυχτα της ημέρας όπου ο 77χρονος συνελήφθη.

Την ίδια ώρα, ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, που βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, κατέθεσε πριν από μία εβδομάδα αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και το ότι είναι μεγάλης ηλικίας, αφού διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, μέχρι στιγμής, η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί για το αίτημά του.

Σχετικές ειδήσεις