ΕΛΛΑΔΑ

Η απόφαση ελήφθη! Οι αγρότες κλείνουν τις Eθνικές Oδούς

Η απόφαση ελήφθη! Οι αγρότες κλείνουν τις Eθνικές Oδούς

Μονόδρομος είναι το στήσιμο αγροτικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, όπως τόνισαν οι αγρότες που μίλησαν το πρωί της Παρασκευής (16/12/2016) σε αγροτική κινητοποίηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αγιάς Λάρισας.

Δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν συμβολικά το κέντρο της πόλης, με τους αγρότες να αψηφούν το τσουχτερό κρύο και να στέλνουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο φετινός χειμώνας δε θα είναι μόνον δύσκολος γι’ αυτούς, αλλά και «θερμός» για τους διοικούντες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας αναφέρθηκε στα όσα κέρδισαν οι αγρότες από την περυσινή 40ήμερη κινητοποίηση, ζητώντας τους να συμμετέχουν δυναμικά και στα επικείμενα μπλόκα.

Ενόψει μάλιστα της αυριανής (17/12/2016) πανελλαδικής σύσκεψης της επιτροπής των μπλόκων, που θα γίνει στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην Eθνική Oδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Σχετικές ειδήσεις