ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα - Τι δηλώνει ο πατέρας του

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα - Τι δηλώνει ο πατέρας του

Θώμη Κουμπούρα: Καθώς ο 39χρονος καλείται σήμερα (03/01) να εξηγήσει το πώς και το γιατί αυτής της στυγερής δολοφονίας, ο πατέρας του διατρανώνει ότι το παιδί του είναι αθώο.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι, ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κούμπουρα.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο (31/12) ο 39χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια της Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα.

Λίγο αργότερα, βγαίνοντας από τα δικαστήρια, ο δικηγόρος δήλωσε ότι ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 39χρονος σήμερα, προκειμένου να ενημερωθεί ο ίδιος λεπτομερώς για τη δικογραφία.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του 39χρονου:

«Ο γιος μου είναι αθώος»

Λίγο πριν ο 39χρονος κληθεί να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο πατέρας του μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε: «Ο γιος μου είναι αθώος».

Δεν το λέω εγώ επειδή είμαι πατέρας, το λέω επειδή ο γιος μου είναι αθώος. Το επαναλαμβάνω, είναι το παιδί μου αθώο. Εάν το παιδί μου ήταν φονιάς, θα το σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια. Είναι αλήθεια αυτό, αυτός είναι ο γιος μου...», τόνισε μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».

«Μόνο καλό έκανε ο γιος μου, δεν έχω να κρύψω κάτι. Ο γιος μου ήταν ένα αστέρι. Ένα αστέρι που θέλουν να τον μπλέξουν, τον μπλέξανε, όχι να τον μπλέξουν. Ένα αστέρι είναι...», συνέχισε ο πατέρας του 39χρονου και συμπλήρωσε «θα λάμψει η αλήθεια, δε μπορεί να κάνει κακό ούτε σε ένα μυρμήγκι».

Παρακολουθείστε βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα:

Ταυτοποιήθηκε και το DNA του δράστη

Πέρα από την ομολογία του 39χρονου η οποία είναι λίγο περίεργη, αφού είπε «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα», οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το DNA του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες εργαστηριακές απαντήσεις που θα «δέσουν» ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

ImageHandler

Ωστόσο η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση δεν κάνει λόγο για ομολογία, αλλά για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για ανθρωποκτονία και ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε κλίμα οδύνης.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Ανέφερε επίσης ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

Πώς οδηγήθηκε η αστυνομία στον δράστη

Μια ασυνάρτητη ανάρτηση στο Facebook φέρεται να οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας, απ' όπου προσήχθη ο 38χρονος άνδρας που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με την οποία είχε στενή σχέση!

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του και τα κατάφεραν όταν ενεργοποίησε σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Επίσης σε μακροσκελή ανάρτησή του αναφέρει ότι η Θώμη Κουμπούρα και ο ίδιος γνωρίζονταν από τη συμμετοχή τους στον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και ότι τη μοιραία νύχτα πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει να τον φιλοξενήσει επειδή κάποιοι τον καταδίωκαν.

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι η 45χρονη δέχθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά κάποια στιγμή κατέβηκε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του και όταν επέστρεψε τη βρήκε νεκρή!

Υποστηρίζει, ακόμη, ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε σκασμένο λάστιχο!

Όπως λέει, ντύθηκε έχοντας τρομερό πονοκέφαλο, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει πού να πάει, ώσπου κατέληξε σε ένα μοναστήρι όπου τον πήρε ο ύπνος! Έτσι, κατέφυγε στην καλύβα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί από το ψηφιακό ίχνος της σύνδεσής του.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook:

Σχετικές ειδήσεις