ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Live: Σε λευκό κλοιό ολόκληρη η Αρκαδία - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο (photo)

Καιρός Live: Σε λευκό κλοιό ολόκληρη η Αρκαδία - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο (photo)

Καιρός| Χιόνια: Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις και ο παγετός, αλλά όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, όλοι οι αυτοκινητόδρομοι είναι ανοικτοί, ενώ οι μηχανισμοί της Περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε επιφυλακή και τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν διαρκώς, για να παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι.

Επίσης, η Ντίνα Νικολάκου τονίζει πως όσοι θέλουν να πάνε στα χιονοδρομικά κέντρα της Ζήρειας στην Κορινθία και στο Μαίναλο της Αρκαδίας, θα πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

arkadia xionia 5

Όσον αφορά στην κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Κορινθία η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Περαχώρας - Σχοίνου, Σουληναρίου - Νεμέας, Ταρσινών -Ελληνοχωρίου, Κιάτου - Γκούρας, Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, Τρικάλων - Καρυάς, Δερβενίου - Γκούρας, Λυγιάς -Πύργου, Λουτρού - Βρυσούλων, και Καλλιθέας - Ελληνικού.

Στην Αρκαδία, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 47ο χιλιόμετρο έως το 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεμέας - Λεβιδίου, στην επαρχιακή οδό Κοσμά - Λεωνιδίου, στην επαρχιακή οδό Στεμνίτσας - Ελάτης και στην δασική οδό 'Ανω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο)-Βυτίνα.

arkadia xionia 4

Πάντως, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, λόγω του παγετού, είναι απαραίτητες οι αλυσίδες σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας.

Στη Μεσσηνία, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 20ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου).

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών kalimera-arkadia

Σχετικές ειδήσεις