ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στην Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών - Εγκλωβισμένη οδηγός: Ανοργάνωτο κράτος, οι δρόμοι ήταν κλειστοί!

Χάος στην Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών - Εγκλωβισμένη οδηγός: Ανοργάνωτο κράτος, οι δρόμοι ήταν κλειστοί!

Ειδήσεις / καιρός: Χαωτική η εικόνα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών από την πυκνή χιονόπτωση με εκατοντάδες οδηγούς να παραμένουν κολλημένοι στο δρόμο.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ανατράπηκε νταλίκα στο ρεύμα του δρόμου από Πάτρα προς Αθήνα (172 χλμ) και λίγο αργότερα «δίπλωσε» και δεύτερη νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα, όπως μεταδίδει o τηλεοπτικός σταθμός Star. Aπoτέλεσμα ήταν να κλείσει η νέα Εθνική Οδός και η κυκλοφορία να γίνεται από την παλαιά Εθνική Οδό.

Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν τρία ΙΧ αυτοκίνητα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου ξέφυγαν από την πορεία τους και ανατράπηκαν στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, «πρέπει οι οδηγοί να έχουν υπομονή, γιατί η παλαιά εθνική οδός έχει πολλά προβλήματα και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται ουσιαστικά από... μια λωρίδα, ενώ στο Αίγιο υπάρχει μεγάλη χιονόπτωση και τρομερός πάγος».

Εγκλωβισμένη οδηγός που παρενέβη τηλεφωνικά εξέφρασε την αγανάκτησή της για την μεγάλη ταλαιπωρία. «Είχαμε ξεκινήσει από την Αθήνα στις οκτώ το πρωί, φτάσαμε στη μία το μεσημέρι στην Πάτρα και στις 15:30 ξεκινήσαμε από Πάτρα! Αλλά μέχρι τις 19:00 ήμασταν στο Αίγιο και πηγαίναμε σημειωτόν! Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από την αστυνομία! Δεν καθάρισαν τους δρόμους, ήταν όλοι κλειστοί! Πολύ ανοργάνωτο το κράτος! Λυπάμαι», είπε η κυρία Ευαγγελία Βαφειάδου.

Σχετικές ειδήσεις