ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων

Καιρός: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων

Καιρός: ΟΠεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, κήρυξε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τον δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων λόγω των μεγάλων προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στην περιοχή η κακοκαιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη τέθηκε πριν από λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η Δημοτική Ενότητα Διρφύων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειάζεται, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών. Τα προβλήματα στην περιοχή εντοπίζονται στα ορεινά χωριά, ενώ στα τμήματα αυτά επιχειρούν συνεχώς μέχρι και αυτή την ώρα μηχανήματα.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σε όλες της Περιφερειακές Ενότητες βρίσκονται σε επιφυλακή, λόγω του ψύχους, των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και της συνολικής κατάστασης του καιρού που συνεχώς επιδεινώνεται.

Η νύχτα προβλέπεται μακρά και συστήνεται στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι εφοδιασμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Διαβάστε ΕΔΩ ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (10/01)

Σχετικές ειδήσεις