ΕΛΛΑΔΑ

Χιόνια: Κλείνει και πάλι η Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών για τα βαρέα οχήματα

Χιόνια: Κλείνει και πάλι η Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών για τα βαρέα οχήματα

Ειδήσεις για καιρό: Με την κακοκαιρία να συνεχίζεται σε μεγάλο μέρος της χώρας και για την ασφάλεια των οδηγών, η Αστυνομία θέτει και πάλι σε ισχύ το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην παλαιά και νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω της χιονόπτωσης - παγετού, από σήμερα (10-01-2017) στις 17:00 έως αύριο (11-01-2017) στις 08:00 το πρωί, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών ως ακολούθως :

  • Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, από τη χιλιομετρική θέση 159,630 στον κόμβο Πούντας Καλαβρύτων έως τη χιλιομετρική θέση 205,300 στο ύψος των διοδίων του Ρίου.
  • Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, από το ύψος του κόμβου Ακταίου - Ρίου Αχαΐας έως τη χιλιομετρική θέση 60,000 (Μαύρα Λιθάρια).

    Η Αστυνομία ζητά από τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας αυτής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να τηρούν τα σήματα κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

    Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό



Σχετικές ειδήσεις