ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τον χιονιά - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Καιρός Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τον χιονιά - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Καιρός: Πολλά είναι τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης. Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου.

Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων που υπερβαίνουν τους 3,5 τόνους, στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στην εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από το 12ο χλμ μέχρι τον κόμβο Κερδυλλίων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, από τον κόμβο Λαχαναγοράς, προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (από το 70ο έως 92ο χλμ), στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών (ύψος Σοφούλας), στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου και στην Εγνατία Οδό (από Κόμβο Ασπροβάλτας μέχρι Κόμβο Κερδυλλίων).

Ακόμη, αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στο οδικό δίκτυο Πανοράματος και Ωραιοκάστρου (πλην κεντρικών οδών), στις δημοτικές Κοινότητες Ασβεστοχωρίου και Χορτιάτη, στην επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου άνωθεν Περιφερειακής Οδού, στο δίκτυο δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού (πλην κεντρικών οδών), στο δίκτυο δήμων Χαλκηδόνας και Δέλτα (πλην κεντρικών οδών), στο δίκτυο δήμου Βόλβης και στην επαρχιακή Οδό Σταυρού - Ολυμπιάδος.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις