ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Θρίλερ με 25 αποκλεισμένους ταξιδιώτες στον όρμο Αγνώντα στη Σκόπελο

Καιρός: Θρίλερ με 25 αποκλεισμένους ταξιδιώτες στον όρμο Αγνώντα στη Σκόπελο

Καιρός: Στον όρμο Αγνώντα στη Σκόπελο αποκλεισμένοι 25 ταξιδιώτες - Το οχηματαγωγό δεν κατάφερε λόγω καιρικών συνθηκών να καταπλεύσει στο λιμάνι της Χώρας

Μεγάλη ταλαιπωρία από τις 5 το απόγευμα για περίπου 25 άτομα που ταξίδευαν από το Βόλο για τη Σκόπελο με πλοίο της γραμμής και που είχαν ως προορισμό τη Χώρα Σκοπέλου, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα, το οχηματαγωγό λόγω της σφοδρής χιονοθύελλας που σάρωνε τις Σποράδες δεν κατάφερε να «δέσει» στο λιμάνι της Σκοπέλου και αναγκάσθηκε να κατευθυνθεί στο ασφαλέστερο αγκυροβόλι του Αγνώντα. Προηγουμένως οι επιβάτες είχαν ενημερωθεί από τον πλοίαρχο ότι ο δρόμος Αγνώντα-Σκοπέλου είναι κλειστός από όγκους χιονιού και δεκάδες σπασμένα δέντρα.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες προτίμησαν να αποβιβαστούν ελπίζοντας ότι ο δρόμος θα ανοίξει, καθώς στον Αγνώντα αποβιβάσθηκε και γκρέιντερ που είχε αποσταλεί στο νησί από το Βόλο.

Το γκρέιντερ δεν κατόρθωσε να εκχιονίσει τον ημιορεινό δρόμο και παρά τις προσπάθειες, ταξιδιώτες και οχήματα παραμένουν αποκλεισμένοι στον όρμο του Αγνώντα.

Καταβάλλονται προσπάθειες για τον απεγλωβισμό τους από το δήμου Σκοπέλου και την Πυροσβεστική.

Το οχηματαγωγό που ταξίδεψε εν μέσω χιονοθύελλας, κατέπλευσε τελικά στην Αλόννησο μεταφέροντας δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Στρατού για να συνδράμουν στην επίλυση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο νησί.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις