ΕΛΛΑΔΑ

Στο «σκοτάδι» του τούνελ της περιφερειακή οδού Βόλου λόγω… αρουραίων

Στο «σκοτάδι» του τούνελ της περιφερειακή οδού Βόλου λόγω… αρουραίων

Αρουραίοι ροκάνισαν τα καλώδια για τον φωτισμό του μεγάλου τούνελ της περιφερειακής οδού του Βόλου και η σήραγγα έμεινε στο σκοτάδι, για πολλές ημέρες, με μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των χιλιάδων αυτοκινήτων που διέρχονται καθημερινά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου, Θανάσης Σταυρίδης, ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι οι αρουραίοι κατάφεραν να μπουν στους μετασχηματιστές και έφαγαν τα καλώδια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση του τούνελ.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε έπειτα από 5 ημέρες και στο μεταξύ λειτούργησε η γεννήτρια που υπάρχει για έκτακτα περιστατικά -και για τον αερισμό του τούνελ- ωστόσο υπήρχαν πολύωρες διακοπές, επειδή εξαντλήθηκε το πετρέλαιο.

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος τροφοδότησε την γεννήτρια με πετρέλαιο και παράλληλα, συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Βόλου προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκάλεσαν οι αρουραίοι.

Σήμερα, η ηλεκτροδότηση της μεγάλης σήραγγας του Περιφερειακού αποκαταστάθηκε, χωρίς, στο μεταξύ, να σημειωθεί τροχαίο ατύχημα.

Σχετικές ειδήσεις