Ενδείξεις για DNA της Φρόσως στο τιμόνι του τζιπ

Ενδείξεις για  DNA της Φρόσως στο τιμόνι του τζιπ

Περιπλέκεται το μυστήριο

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016 παρέδωσε στον εισαγγελέα ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Νέα δεδομένα στη διερεύνηση της υπόθεσης Παντελίδη δημιουργούς στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα και αναφέρονται στην ύπαρξη «γενετικών στοιχείων και άλλου ατόμου» στο τιμόνι του τζιπ με το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης, αναφέρεται ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως στο τιμόνι υπήρχε και γυναικείο DNA. Υπενθυμίζεται ότι στο τζιπ επέβαιναν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, η οποία αποδεδειγμένα καθόταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου. Και οι δύο κοπέλες κατέθεσαν στις Αρχές ότι οδηγός ήταν ο γνωστός τραγουδιστής.

Ομως η πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  προσθέτει νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «στις δύο από τις επτά δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στο τιμόνι του οχήματος η γενετική ανάλυση οδήγησε στην ανίχνευση μεικτού γενετικού προφίλ τουλάχιστον δύο ατόμων το ένα εκ των οποίων είναι ο Π. Παντελίδης. με μια πιο προσεκτική ματιά στους δείκτες παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης και αυτό το σημείο χρήζει περαιτέρω μελέτης».

Σύμφωνα με τη Real η αποκαλυπτική έκθεση κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες στον αρμόδιο εισαγγελέα από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Παντελίδη και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αποτελεί ήδη τμήμα της ογκωδέστατης δικογραφίας.

Σύμφωνα με την οικογένεια Παντελίδη τα ευρήματα της έρευνας αποτελούν ισχυρή ένδειξη ότι το DNA στο τιμόνι ανήκει στη Φρ. Κυριάκου, με τον γενετιστή να επισημαίνει ότι «είναι ίσως το σημαντικότερο εύρημα της έρευνας και καθίσταται άκρως απαραίτητη η βαθύτερη διερεύνησή του με την πραγματοποίηση επαναληπτικών ή και συμπληρωματικών αναλύσεων επί των δειγμάτων DNA».