ΕΛΛΑΔΑ

«Θα δεις τι θα πάθεις»! Σάλος στη Ρόδο - Έτσι εκδικήθηκε το φίλο της που ήταν…

«Θα δεις τι θα πάθεις»! Σάλος στη Ρόδο - Έτσι εκδικήθηκε το φίλο της που ήταν…

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μία 43χρονη στη Ρόδο.

Για εκβιασμό του παντρεμένου φίλου της κατηγορείται 43χρονη Ρουμάνα η οποία συνελήφθη στη Ρόδο. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, η 43χρονη κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και προχθές εκβίαζε τον 45χρονο φίλο της αποσπώντας του διάφορα χρηματικά ποσά τα οποία συνολικά ανέρχονται σε 5.500 ευρώ για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους, στη σύζυγο του.

Ο 45χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και προχθές το απόγευμα έχοντας στα χέρια του 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από την αστυνομία, συνάντησε την 43χρονη και της τα έδωσε. Αμέσως μετά, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στη γυναίκα βρήκαν επάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και την συνέλαβαν.

Όπως έγινε γνωστό η 43χρονη αρνείται τα όσα της καταλογίζονται. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε απείλησε ή εκβίασε τον 45χρονο να μιλήσει για τη σχέση τους και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πράγματι έχει λάβει ορισμένα χρήματα από αυτόν, μέρος εκ των οποίων της τα έδωσε χωρίς να τα ζητήσει και άλλα ως δανεικά, τα οποία θα του τα επέστρεφε. Σε ότι αφορά τα 500 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, η γυναίκα είπε ότι εκείνη ζήτησε να της δώσει δανεικά μόνο 100 ευρώ και πως ο 45χρονος της έδωσε τα 500 ευρώ οπότε και την συνέλαβαν.