Μακεδονία: Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Μακεδονία: Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Μπορεί ο καιρός σήμερα να είναι βελτιωμένος και το θερμόμετρο να ανεβαίνει όμως το χιόνι και ο παγετός παραμένουν σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας και προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στους παρακάτω νομούς:

Στην Ημαθία: Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας / Κοζάνης μέσω Καστανιάς, από το 88ο έως το 98ο χιλιόμετρο (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης), στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας-Σελίου, από το 13ο έως το 26ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο), στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας / Δασκίου, από το 23ο έως το 43ο χιλιόμετρο (Δάσκιο) και στη Δημοτική Οδό Νάουσας- Σελίου, από το 3ο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου).

Στη Χαλκιδική: Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού μέσω Ταξιάρχη και στη Δασική Οδό Ταξιάρχη -Πολύγυρου μέσω Τσουκαλά.

Στο Κιλκίς: Στην Επαρχιακή Οδό Γρίβας-Καστανερής -Λιβαδίων.

Στην Πέλλα: Στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας- Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, από το 10ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο από Τοπική Κοινότητα Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΡΑΣ.