Τρόμος στην Ανδραβίδα με ένοπλους

Τρόμος στην Ανδραβίδα με ένοπλους

Ένοπλη ληστεία, με λεία περίπου 1.500 ευρώ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (01/02/2017) στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Ανδραβίδα της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και κατευθύνθηκαν αμέσως προς τον ταμία. Στη συνέχεια, με την απειλή ενός κυνηγετικού όπλου, ζήτησαν από τον ταμία να τους δώσει τα χρήματα που υπήρχαν. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ταμίας είπε στους ληστές ότι το χρηματοκιβώτιο είναι κλειστό και υπάρχει χρονοκαθυστέρηση μέχρι να ανοίξει. Τότε οι δράστες, πάντα με την απειλή του όπλου, πήραν όσα χρήματα βρήκαν εκτός χρηματοκιβωτίου, δηλαδή περίπου 1.500 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός τους και έσπευσαν τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πινακίδες κυκλοφορίας του ΙΧ ανήκουν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Πάτρας. Αμέσως μετά τη ληστεία υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αχαΐα για τον εντοπισμό των δραστών.