Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή (5/2), από τις 6:00 το πρωί έως τις 12:00, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Λεωφόρος Δρομέων», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 06:00 έως τις 12:00 θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, στις εξής οδούς και λεωφόρους ως εξής:

Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατησίων.

Πατησίων – 28 Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγ. Μελετίου και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Τσόχα, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.