ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: 11χρονο κοριτσάκι περιφερόταν μόνο και ξυπόλητο στο κέντρο της πόλης

Σοκ στην Πάτρα: 11χρονο κοριτσάκι περιφερόταν μόνο και ξυπόλητο στο κέντρο της πόλης

Ένα 11χρονο κορίτσι μόνο και ξυπόλητο, εντόπισαν τρεις εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων στην πλατεία Παντοκράτορος στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής (05/02).

Οι γυναίκες προσέγγισαν το κορίτσι και σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή φέρεται να τους είπε ότι δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της εξαιτίας της μητέρας της.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ότι τσακώθηκε με τη μητέρα της και γι΄αυτό έφυγε από το σπίτι, υποστηρίζοντας ότι την εξύβρισε.

Η αστυνομία μετέφερε το κορίτσι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε έφερε σημάδια σωματικής κακοποίησης. Επίσης, εξετάστηκε κι από παιδοψυχολόγο και εξήλθε από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η γυναίκα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη από τον Εισαγγελέα.

Η ιστορία της 11χρονης θυμίζει έντονα την υπόθεση εγκατάλειψης τριών μικρών παιδιών στην Πάτρα. Διαβάστε ΕΔΩ την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις