ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: Διπλό μπλόκο στην Αχαΐα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Μπλόκα αγροτών: Διπλό μπλόκο στην Αχαΐα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιγιάλειας, ενώ στο... χορό μπήκαν από σήμερα και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Αιγιάλειας είναι και πάλι παρόντες στον μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στα βενζινάδικα στο ύψος του Αιγίου. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

12001200 0 copy

Στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας η απόφαση που ελήφθη την Τρίτη (07/02) είναι για αποκλεισμό σήμερα 7 - 10 μ.μ. της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου.

Εξάλλου, για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συμβολική κατάληψη στη ΔΕΗ Αιγίου στις 11 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για την διακοπή παροχής ρεύματος σε αγροτικά νοικοκυριά, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα προχωρήσουν σε κατάληψη της Τράπεζας Πειραιώς, με αίτημα το "πάγωμα" των κατασχέσεων λόγω οφειλών από αγροτοδάνεια που ελήφθησαν από την Αγροτική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωσή του Σύλλογος της Δυτικής Αχαΐας αναφέρει:

"Ο αγροτικός σύλλογος δυτικής Αχαΐας μετά από την γενική συνέλευση που έγινε σήμερα αποφάσισε τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας ξεκινώντας από αύριο στις 19:00.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση τον συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία που θα υποστούν αλλά θέλουμε να ξέρουν ότι έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Τέλος ζητάμε την συμπαράσταση όλων των κοινωνικών ομάδων στον αγώνα μας με την παρουσία τους κοντά μας.

Πηγή: Tempo24

Σχετικές ειδήσεις