ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Μαγνησία: Ξυλοκόπησε τη φίλη του και την παράτησε έξω από εκκλησία

Σοκ στη Μαγνησία: Ξυλοκόπησε τη φίλη του και την παράτησε έξω από εκκλησία

Σοκ στο χωριό Κανάλια της Μαγνησίας, όπου τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/02) βρέθηκε άγρια χτυπημένη στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου μια 26χρονη κοπέλα.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές και τα χτυπήματα, ενώ η οικογένειά της που την αναζητούσε, την βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στις 2 τα ξημερώματα. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με το taxydromos.gr, όπου όταν συνήλθε ελαφρώς είπε πως την χτύπησε ο φίλος της με τον οποίο τσακώθηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας την έπιασε από τα μαλλιά και χτυπούσε το κεφάλι της στην πόρτα της εκκλησίας. Η 26χρονη είναι τραυματισμένη στο πρόσωπο και στα χέρια, έχει αιματώματα στο μέτωπο και στον αυχένα, ενώ είναι τραυματισμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Πανικοβλημένη και τρομοκρατημένη ψέλισε τι συνέβη, ενώ ο άνδρας με τον οποίο είχε το επεισόδιο τη χτύπησε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε την Αστυνομία για τον τραυματισμό και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου αναζητούν το δράστη.

Σχετικές ειδήσεις