ΕΛΛΑΔΑ

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του!

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του!

Ειδήσεις | Λουκιανός Κηλαηδόνης: Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε εμπιστευτεί στους συγγενείς του την τελευταία του επιθυμία - Ήδη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (09/02/2017) στο θέατρο Μεταξουργείο, στην οδό Ακαδήμου, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται φίλοι και συγγενείς για να αποχαιρετίσουν τον μουσικοσυνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, Λουκιανό Κηλαηδόνη, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (07/02/2017) σε ηλικία 74 ετών, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας.

Το μεγάλο μυστικό του δημοφιλούς καλλιτέχνη ήταν να αποτεφρωθεί.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε συμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του Άννα Βαγγενά και είναι κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η σορός του αξέχαστου «Καουμπόι», του ανθρώπου που ουσιαστικά πραγματοποίησε τα πρώτα beach parties στην Ελλάδα και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ελληνική μουσική σκηνή, τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο καλλιτεχνικό στέκι που ίδρυσε ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Βαγενά, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21:00.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η Άννα Βαγενά

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ταλαιπωρούνταν πολύ το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων που είχε με την καρδιά του και η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά κατά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Σχετικές ειδήσεις