ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη απάτη - «μαμούθ» στο Κολωνάκι - Θύμα γνωστή επιχειρηματίας!

Απίστευτη απάτη - «μαμούθ» στο Κολωνάκι - Θύμα γνωστή επιχειρηματίας!

Μια απίστευτη απάτη, με θύμα γνωστή επιχειρηματία, κάτοικο του Κολωνακίου και σύζυγο γνωστού στελέχους τραπεζών του εξωτερικού, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Απίστευτη απάτη - «μαμούθ» στο Κολωνάκι - Θύμα γνωστή επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η γυναίκα έχασε - σε μια στιγμή - 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία, μάλιστα, ήταν ασφαλισμένα σε θυρίδα τράπεζας!

Όλα άρχισαν με ένα απλό τηλεφώνημα. Ένας άγνωστος τηλεφώνησε στη γυναίκα και της είπε πως είναι ο διευθυντής της ΔΟΥ στην οποία υπάγεται εκείνη, ο σύζυγος και ο γιος της.

Ο άνδρας της είπε πως ο γιος της δικαιούται επιστροφή από την Εφορία της τάξης των 300.000 ευρώ, λόγω λαθών που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Προσφέρθηκε, μάλιστα, να της εξηγήσει από κοντά τι συμβαίνει. Η επιχειρηματίας τον πίστεψε και έκλεισε ραντεβού με τον άγνωστο στο σπίτι της. Ένας καλοντυμένος κύριος της χτύπησε το κουδούνι κι η γυναίκα πίστεψε πως είχε να κάνει πράγματι με στέλεχος της Εφορίας.

Εκείνος της ζήτησε τα έγγραφα που αποδείκνυαν την οικονομική επιφάνεια της οικογένειάς της για να πιστοποιήσει ως εφοριακός πως όντως έπρεπε να επιστραφεί το ποσό των 300.000 στο γιο της. Εκείνη, δεν είχε τίποτε να του επιδείξει, παρά μόνο τα περιουσιακά στοιχεία που είχε φυλαγμένα σε θυρίδα τράπεζας. Μετρητά και κοσμήματα.

Μάλιστα, ήταν η ίδια που πήγε στην τράπεζα, άνοιξε τη θυρίδα και του παρέδωσε το ποσό των 100.000 ευρώ και τα κοσμήματα για να γίνει η... απαραίτητη καταγραφή από την Εφορία.

Φυσικά, ο άνδρας τα πήρε κι... εξαφανίστηκε!

Σχετικές ειδήσεις