ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία για γνωστή οικογένεια ιατρών από την Άρτα

Τραγωδία για γνωστή οικογένεια ιατρών από την Άρτα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/2/2017) στην Βουλγαρία, στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ.

Στο δυστύχημα βρήκε τραγικό θάνατο μία γιατρός από την Άρτα με το 10χρονο παιδί της να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο πιθανότητα λόγω της μεγάλης ταχύτητας και της ολισθηρότητας του δρόμου και μετά από περιδίνηση συγκρούστηκε με ένα μικρό κράσπεδο.

Σημειώνεται ότι το όχημα οδηγούσε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος δεν τραυματίστηκε από την σύγκρουση.

Η σύγκρουση ήταν τόση σφοδρή που το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς με την νεαρή γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του οχήματος ενώ το 10χρονο παιδί της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ.

Σοκ στην τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Κραββαρίτη

Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα, η είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η πολύ αγαπητή γιατρός ενδοκρινολόγος και άνθρωπος, Μαρία Κραββαρίτη, σύζυγος του, επίσης γιατρού μαιευτήρα-γυναικολόγου, Ανδρέα Παπαχρήστου. Σε ανακοίνωση της η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων πληροφορήθηκε την απώλεια της εξαίρετου συναδέλφου Μαρίας Κραββαρίτη. Η μνήμη της θα μένει πάντα ζωντανή μέσα μας». Ακολουθεί και η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας.

anakoinosi

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις