ΕΛΛΑΔΑ

Τρομοκρατική επίθεση στη Δάφνη - Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Τρομοκρατική επίθεση στη Δάφνη - Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Αποκαλυπτικό είναι το υλικό που έχει συγκεντρώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο χώρο όπου τοποθετήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25/02) εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έγινε στις 02:50 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης.

Εξουδετερώθηκε με δύο ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποίησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κτηρίου που φιλοξενεί το Αστυνομικό Τμήμα, έχουν καταγράψει τις κινήσεις ενός ατόμου.

Όπως είναι αναμενόμενο, το άτομο που άφησε το τσαντάκι με τον εκρηκτικό μηχανισμό και έχει καταγραφεί από τις κάμερες, φοράει κουκούλα προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Το υλικό μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και θα εξεταστεί εξονυχιστικά ενώ αναμένεται να γίνει σύγκριση με βίντεο από άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα για την τρομοκρατική επίθεση στη Δάφνη ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις