ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Το κλάμα του μωρού έσωσε οικογένεια που είχε σταματήσει σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού!

Φθιώτιδα: Το κλάμα του μωρού έσωσε οικογένεια που είχε σταματήσει σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού!

Ειδήσεις | Τροχαίο δυστύχημα: Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (26/02/2017) στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Θήβας, ξύπνησε μνήμες ενός παραλίγο θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στον ίδιο δρόμο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ήταν Αύγουστος του 2015, όταν γλίτωσε σαν από θαύμα μια τριμελής οικογένεια που είχε σταθμεύσει το ΙΧ αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ στο 142ο χλμ. της Ε.Ο. Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Αταλάντης.

Το κλάμα του μωρού οδήγησε το ζευγάρι να σταθμεύσει το ασημί όχημά του στο υπό κατασκευή τότε πάρκινγκ. Οι γονείς έβγαλαν το βρέφος από το αυτοκίνητο και πήγαν λίγο πιο δίπλα από αυτό, για να το αλλάξουν, αλλά και για το κάνουν μια μικρή βόλτα, ώστε να ηρεμήσει.

Ξαφνικά, ο Σέρβος οδηγός ενός μαύρου ΙΧ έχασε τον έλεγχο και αφού παρέσυρε τα σήματα της Τροχαίας που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας.

Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα δύο οχήματα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω σε ακτίνα πολλών μέτρων, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.

Τυχεροί, όμως, στάθηκαν και οι τρεις επιβάτες του μαύρου οχήματος που επίσης δεν τραυματίστηκαν.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr συγκλονιστικές φωτογραφίες από εκείνο το απίστευτο ατύχημα

Πηγή φωτογραφιών: Lamiareport.gr

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα

Σχετικές ειδήσεις