ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Ψάχνουν στα κινητά τα αίτια της δολοφονίας του ταξιτζή

Καστοριά: Ψάχνουν στα κινητά τα αίτια της δολοφονίας του ταξιτζή

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια της άγριας δολοφονίας του 52χρονου ταξιτζή στην Καστοριά.

ΑΡΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑ - ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Σε μία προσπάθεια να αποκαλυφθούν τα αίτια της δολοφονίας οι αρμόδιες Αρχές ζητούν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο για τον 30χρονο Ειδικό Φρουρό όσο και του άτυχου 52χρονου προκειμένου να εξεταστεί αν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν και είχαν επικοινωνία.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν δείχνει να πιστεύει τους ισχυρισμούς του 30χρονου κατά ομολογία δράστη όσον αφορά το κίνητρο της ληστείας καθώς πάνω στο θύμα βρέθηκε το ποσό ων 550 ευρώ αλλά και το κινητό του. Την ίδια στιγμή το γεγονός ότι ο δράστης ήταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στην περιοχή αλλά και ότι ρίσκαρε να διαπράξει ληστεία με ακάλυπτο το πρόσωπό του προβληματίζει περαιτέρω τις Αρχές.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ισχυρίζεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και πως ήταν αποφασισμένος να κάνει μία ληστεία προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να καλύψεις τις οικογενειακές του ανάγκες. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε να χρωστάει περίπου 8.000 ευρώ!

«Μπήκα στο ταξί και του είπα: Πήγαινέ με στο κτήμα του πατέρα μου, θέλω να πάρω κάτι. Όταν φτάσαμε έβγαλα το όπλο και του είπα: "Δώσε μου τα χρήματά σου". Το θύμα αντέδρασε, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Πανικοβλήθηκα και τον πυροβόλησα».

Ο δράστης σύμφωνα με τον Alpha δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημά του:

Σχετικές ειδήσεις