ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμης Σώρρας: «Καπνός» ο φυγόποινος – Ποιο είναι το στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές

Αρτέμης Σώρρας: «Καπνός» ο φυγόποινος – Ποιο είναι το στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές

Άφαντος - σαν τα 600 δισ. δολάρια τα οποία υποσχόταν για να λύσει το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας - είναι ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το βίντεο με το … διάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα, το οποίο δημοσιοποιήθηκε μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του ιδίου και της συζύγου του, προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» και η σύζυγός του διέφυγαν ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία και από κει δεν αποκλείεται να κατευθύνθηκαν προς κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Μάλιστα, στο συμπέρασμα αυτό συντείνει και το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τα ονόματά τους σε λίστες αεροπορικών εταιριών με αναχώρηση από την Ελλάδα.

Οι αρχικές έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν στα σπίτια του ζεύγους Σώρρα στην Αθήνα και την Πάτρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο, είναι ότι ο καταζητούμενος πλέον Σώρρας, θα εξακολουθήσει να κρύβεται, μέχρι να εξεταστεί η αίτηση αναστολής που έχει δικαίωμα να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του έχουν κληθεί από την εισαγγελέα Ευγενία Αυλίδου, με την ιδιότητα του υπόπτου κακουργηματικών πράξεων και για την περιβόητη υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων όσο και τη δράση του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ανάμεσα στα αδικήματα που ερευνώνται είναι τα κακουργήματα της απάτης, της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Επίσης, εξετάζεται αν έχει διαπραχθεί σειρά άλλων αδικημάτων όπως διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Όπως μπορείτε να δείτε από το βούλευμα που παρουσίασε αποκλειστικά το Newsbomb.gr, μιλάμε για τεραστίου μεγέθους απάτη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις