ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Βρέθηκε το tablet του δολοφονημένου οδηγού ταξί

Καστοριά: Βρέθηκε το tablet του δολοφονημένου οδηγού ταξί

Σημαντικά στοιχεία θεωρεί η Αστυνομία ότι θα καταφέρει να ανασύρει από το tablet το οποίο βρισκόταν στο ταξί του άτυχου 52χρονου, τα οποία θα βοηθήσουν στην έρευνα της υπόθεσης.

Την περιοχή όπου στις 10 Μαρτίου βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος οδηγός ταξί, «χτένιζε» όλο το Σαββατοκύριακο η Αστυνομία και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Καστοριάς, κατάφερε να βρει το tablet που αναζητούσε επισταμένως.

Το tablet με την κάρτα sim που περιέχει, ήδη εξετάζεται από ειδικούς, προκειμένου να ανασύρουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών.

Σημειώνεται ότι το tablet δείχνει την πορεία του οχήματος, και ήταν αυτό που έδωσε και το τελευταίο στίγμα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα του άτυχου 52χρονου.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου ταξιτζή είχε κάνει έκκληση να παραδοθεί το χαμένο tablet καθώς η ίδια και οι συγγενείς του 52χρονου πιστεύουν πως μετά το γνωστό τελευταίο στίγμα που δόθηκε στις 16.45 περίπου και αφού ο δολοφόνος έφυγε από το σημείο, υπήρξε νέο στίγμα.

Ακούστε την έκκλησή της:

Υπενθυμίζεται, ότι ακόμα η Αστυνομία δεν έχει καταλήξει στο κίνητρο που όπλισε το χέρι του ΕΔΩ, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή.

Διαβάστε εδώ, τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά το φονικό

Ακολουθείστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις