ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δολοφόνου αστυνομικού

Καστοριά: Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δολοφόνου αστυνομικού

Νέα στοιχεία αναζητά η Αστυνομία προκειμένου να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί, στην Καστοριά.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ TABLET ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ

Μετά το tablet του άτυχου οδηγού, το οποίο βρέθηκε χθες Δευτέρα (20/03), οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν στοιχεία και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του 30χρονου ειδικού φρουρού.

Όπως σημειώνει το alphafm.gr, η Αστυνομία γνωρίζει πλέον την οικονομική κατάσταση του δράστη καθώς και όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει στους λογαριασμούς του, όπως μεταφορές χρημάτων ή διαδικτυακές αγορές.

Υπενθυμίζεται ότι ο -κατά δική του ομολογία- δράστης, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον ταξιτζή απλά να τον ληστέψει καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, χθες και μετά από πολυήμερες έρευνες καθώς και τη δραματική έκκληση της συζύγου του αδικοχαμένου ταξιτζή, βρέθηκε το tablet του 52χρονου οδηγού.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι θα καταφέρει να ανασύρει από το tablet σημαντικά στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν στην έρευνα της υπόθεσης.

Το tablet με την κάρτα sim που περιέχει, ήδη εξετάζεται από ειδικούς, προκειμένου να ανασύρουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών.

Σημειώνεται ότι το tablet δείχνει την πορεία του οχήματος, και ήταν αυτό που έδωσε και το τελευταίο στίγμα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα του άτυχου 52χρονου.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου ταξιτζή είχε κάνει έκκληση να παραδοθεί το χαμένο tablet καθώς η ίδια και οι συγγενείς του 52χρονου πιστεύουν πως μετά το γνωστό τελευταίο στίγμα που δόθηκε στις 16.45 περίπου και αφού ο δολοφόνος έφυγε από το σημείο, υπήρξε νέο στίγμα.

Ακούστε την έκκλησή της:

Υπενθυμίζεται, ότι ακόμα η Αστυνομία δεν έχει καταλήξει στο κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή.

Διαβάστε εδώ, τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά το φονικό

Ακολουθείστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις