ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο Βόλο

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο Βόλο

Τύχη βουνό είχε ένα ζευγάρι, καθώς το αυτοκίνητο τύπου τζιπ στο οποίο επέβαιναν, από απροσεξία του οδηγού, έπεσε στη θάλασσα μέσα στο λιμάνι του Βόλου και δίπλα από το οχηματαγωγό «Πρωτεύς», που μόλις είχε καταπλεύσει από τη Σκιάθο και αποβίβαζε επιβάτες και οχήματα.

Το περιστατικό που συνέβη περίπου στις 10.00 το βράδυ, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους και σκόρπισε πανικό,όχι όμως και στον παρευρισκόμενο αρχικελευστή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και σε έναν ναυτικό πράκτορα, που βούτηξαν αμέσως στη θάλασσα για να βοηθήσουν τους δύο επιβάτες να βγουν έγκαιρα από το τζιπ που βυθιζόταν.

Οι δυο τους κατάφεραν να σπάσουν τζάμι από το αυτοκίνητο, χωρίς να ανοίξουν κάποια πόρτα που θα επιδείνωνε την κατάσταση, και να βγάλουν το ζευγάρι από το βυθιζόμενο αυτοκίνητο, ενώ το πλήρωμα του «Πρωτεύς» έριχνε σωσίβια στη θάλασσα για να βοηθήσει στην προσπάθεια.

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού βυθίστηκε αμέσως, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το τυχερό -τελικά- ζευγάρι και το μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

ΠΗΓΗ ΑΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις