ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με γυναίκα στο Αίγιο

Τραγωδία με γυναίκα στο Αίγιο

Μπροστά σε μια τραγική ανακάλυψη βρέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε τα ξημερώματα σε σπίτι στο Αίγιο προκειμένου να σβήσει φωτιά.

ΒΡΗΚΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα στο σπίτι ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, το οποίο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως σημειώνει το patrastimes.gr, η φωτιά ξέσπασε στη μονοκατοικία η οποία βρίσκεται στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, στο Αίγιο, στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/04).

Το θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι γυναίκα αλλά τα στοιχεία της παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 άντρες, οι οποίοι για περισσότερες από 2,5 ώρες έδωσαν μάχη με τη φωτιά, αναζητώντας εγκλωβισμένους και τελικά ανέσυραν την άτυχη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, αλλά και των ερευνών για τον εντοπισμό της γυναίκας, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και παραμένει.

Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου της γυναίκας, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο σπίτι έχει ξεκινήσει έρευνες το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στο Αίγιο, απεγκλωβίστηκε άτομο χωρίς αισθήσεις. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 19 Απριλίου 2017

Σχετικές ειδήσεις