ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Γιατρός «έκρυβε» στο χρηματοκιβώτιο 1,7 εκατ. ευρώ!

Τρίκαλα: Γιατρός «έκρυβε» στο χρηματοκιβώτιο 1,7 εκατ. ευρώ!

Μια ιδιαίτερα σημαντική περιουσία φαίνεται να άφησε πίσω του ο Κρητικής καταγωγής γιατρός Ιωάννης Παντελιδάκης, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Απριλίου στα Τρίκαλα όπου και ζούσε.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, έγινε η καταμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων του Ιωάννη Παντελιδάκη στο γραφείο του ξενοδοχείου του, και πλέον αναμένεται η καταμέτρηση των χρημάτων και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα το δημοσίευμα, τα χρήματα που βρέθηκαν στο γραφείο του αγγίζουν το ποσό του 1,7 εκ. € και έχουν ήδη κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Από βδομάδα αναμένεται η αποσφράγιση και του σπιτιού ώστε να γίνει η καταμέτρηση και των περιουσιακών στοιχείων που διατηρούσε εκεί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και ακολούθως θα ανοίξει η διαθήκη του εκλιπόντος.

Ο Ιωάννης Παντελιδάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. Κρητικής καταγωγής εγκαταστάθηκε από νέος γιατρός στα Τρίκαλα και ίδρυσε την ομώνυμη κλινική επί της οδού Αμαλίας. Σύμφωνα με το e-enimerosi.gr πρόσφατα αγόρασε το ξενοδοχείο «Διβάνη» το οποίο και ανακαίνισε πλήρως το οποίο μετονόμασε σε Hotel Pantelidaki. Προχώρησε σε σημαντικές δωρεές και μια από αυτές ήταν η τοποθέτηση του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Δικαστηρίων.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις