ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του δίχρονου παιδιού στη Λαμία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του δίχρονου παιδιού στη Λαμία

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥΡΟ, ΜΩΛΩΠΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτης, διέταξε τον εγκλεισμό του 39χρονου πατέρα του παιδιού σε ψυχιατρείο, ενώ το παιδί φέρεται πως έχει καψίματα στα πόδια από πούρο, εκδορές, μώλωπες και είχε μείνει πολλή ώρα σε κρύο νερό.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας εξετάστηκε από δυο ψυχιάτρους, ενώ ο κ. Θεολογίτης είχε ζητήσει να δει και την μητέρα του παιδιού.

Ο Εισαγγελέας αφού συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία και τις γνωματεύσεις που είχε ζητήσει, διέταξε τον εγκλεισμό του 39χρονου, ο οποίος μεταφέρεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί.

Το μόλις δύο ετών παιδάκι θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης – «θρίλερ»

Το αγοράκι - μόλις 2 ετών βρέθηκε - τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Μαΐου, χτυπημένο και με υποθερμία και διακομίσθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, συνοδευόμενο από τον πατέρα του.

Οι γιατροί, βλέποντας την κατάσταση του παιδιού, ειδοποίησαν την αστυνομία και αμέσως συνελήφθη ο 39χρονος πατέρας με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Με βάση το lamiareport.gr, η οικογένεια του παιδιού είναι από την Αθήνα και ταξίδευε προς τη βόρεια Ελλάδα.

Όταν έφτασαν στα Καμένα Βούρλα, επειδή η μητέρα είναι έγκυος και ένιωθε κουρασμένη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 1η Μαΐου, η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα.

Ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Δεν είναι γνωστό αν είχε βουτήξει το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες.

Ο 39χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι επειδή δεν είχε ύπνο πήρε το παιδί και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο χωριό Καρυά, πάνω από τα Καμένα Βούρλα.

Επειδή το παιδί λερώθηκε και δεν είχε τρόπο να το αλλάξει, του έβγαλε τα ρουχαλάκια του. Μετά προσπάθησε να το πλύνει σε μια βρύση και για αυτό έτρεμε από το νερό που ήταν κρύο. Για τις εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε.

Η μητέρα όταν ενημερώθηκε, προσήλθε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο 39χρονος σύζυγός της ποτέ δεν ήταν βίαιος με την ίδια και το παιδί.

Σχετικές ειδήσεις